Meyvəçilik və Çayçılıq Elmi-Tədqiqat İnstitutunun "Nar bitkisinin innovativ becərmə texnologiyası və aqroekologiyası" adlı yeni kitabı nəşr edilib.
Kitabda nar bitkisinin öyrənilmə tarixi, botaniki və coğrafi yayılması, fizioloji və aqronomik xarakteristikası, intensiv becərmə texnologiyası, nar bağları əkilmiş torpaqlarda qidalılıq göstəriciləri, xəstəlikləri, zərərvericiləri və onlara qarşı mübarizə tədbirləri haqqında məlumatlar yer alıb.
Kitab ali məktəb tələbələri, kənd təsərrüfatı mütəxəssisləri və nar məhsullarının istehsalı ilə məşğul olan fermer, sahibkarlar və həvəskar bağbanlar üçün nəzərdə tutulub.
“Aqroservis” ASC taxıl biçininə hazırlıqla bağlı mexanizatorlarla görüşləri uğurla yekunlaşdırıb
01 Iyun 2023
Aqrar Sığorta Fondu: Güclü leysan və qasırğa nəticəsində sığortalı fermerlərə dəymiş zərər ödəniləcək
01 Iyun 2023
3-4 iyun tarixlərində “Kənddən Şəhərə” həftəsonu yarmarkası keçiriləcək
01 Iyun 2023
ADAU-da Karyera Sərgisi: 75-dən çox müəssisə, 800-dən çox vakant yer
31 May 2023
Fermerlər tərəfindən yeni məhsuldar çəltik sortlarının sınağı həyata keçirilir
31 May 2023